Naša priča

Glavna snaga svake, pa i ove tvrtke su ljudi.

S dvadeset godina iskustva u distribuciji profesionalne kozmetike, pružamo pomoć promovitati i distribuirati kozmetiku ili drugi srodni porizvod ili uslugu.

Ova obiteljska tvrtka u svoja načela ugrađuje obiteljske vrijednosti: povjerenje, brižnost, uzajamno poštovanje i solidarnost. Interesi koji nas pokreću zajednički su zapravo svima: zdrav, ispunjen život.

Ako ovo čitate, naši putevi su se već susreli.

Naš izbor i vizija putovanjazvanog život je holistički pristup kako sebi tako i svemu oko nas. Birga o tijelu kao o brodu o kojem znatno ovisi udobnost putovanja značajno je povezano sa stručnjacima za ljepotu i zdravlje: kozmetičarkama, maserima, fizioterapeutima i drugim wellness i beauty stručnjacima.

Znanje o tome kako postići i sačuvati tijelo, brod kojim putujemo kroz život, razvija se, mijenja i raste svakim danom.

Svjesni smo potrebe za stalnim učenjem i usavršavanjem. Zato nudimo programe edukacija: od kratkih  radionica i tečajeva do formaliziranog profesionalnog usavršavanja kroz Andragoški centar Breza.

Naši partneri u tome su:

Filozofija AROMAterapije i DERMAtologije spojena je u prirodne proizvode koji se od 1965. godine proizvode u dunavskoj regiji Republike Austrije. Od samih početaka razvoja svijesti o biokozmetici, ova obiteljska tvrtka fokusira se na kozmetici i kozmetičkim sastojcima koji se ne testiraju na životinjama te nastoji biti okolišno neutralna. Gotovo svi proizvodi za profesionalnu upotrebu u salonu posjeduju Ekocert.

Dogovorite prezentaciju tretmana u Vašem salonu ili u našem trening centru kozmetički salon Oda ljepoti.

Prijavite se
  • RADIONICA više o tome
  • EDUKACIJA
  • PREZENTACIJA
  • TEČAJ
  • ON-LINE RADIONICA
  • KONFERENCIJA
  • FORMALNO OSPOSOBLJAVANJE – MASER
  • FORMALNO OSPOSOBLJAVNJE – NJEGA STOPALA
  • FORMALNO OSPOSOBLJAVANJE – VIZAŽIST

NAJVIŠI MADERO STANDARDI
European Madero Association (EMA) nastala je zbog jednog cilja, a to je ujednačavanje i standardizacija madero terapije na globalnoj razini. Osnovna zadaća Udruga je održavanje pravilne i standardizirane edukacije Madero terapije, stručno i savjetodavno doprinos unaprjeđenju tehnologije, te uvođenje propisa i inovacija.
Dogovorite prezentaciju VacuRelief tretmana u Vašem salonu ili u našem trening centru kozmetički salon Oda ljepoti.

Brend Mesmerie suradnja je faramaceuta i kozmetologa u kreiranju preparativne profesionalne kozmetike koja odgovara potrebama suvremene njege i zaštite kože i koju prati idealno podupiruća kućna njega. Nakon dvadeset godina iskustva u proizvodnji upavo za lica alpsko – panonsko – mediteranskog podneblja pouzdano im prilagođava moderne znanstvene formule obogaćene patentiranim aktivnim sastojcima dokazane učinkovitosti. Od samog početka proizvodnje u Mesmerie kozmetici nema parabena.

Dogovorite prezentaciju tretmana u Vašem salonu ili u našem trening centru kozmetički salon Oda ljepoti.

Bestseller tretman preoblikovanja tijela. Inovativna formula smanjenja obujma bez izazivanja hiperemije koja je izrazito ugodna za kožu, a pritom s površine uklanja vidljivi celulit i čini ju mekom i glatkom.
Već koristite Vacuslim48 – prijavite svoj salon u adresar salona Vacuslim48 partnera.
Dogovorite prezentaciju Vacuslim48 u Vašem salonu ili u našem trening centru kozmetički salon Oda ljepoti.